Tala Fou a le Kamupani

Quint "Feather" E te alu faatasi

2022-02-14

Ina ia faʻateleina le faʻatamaoaigaina o taʻaloga ma aganuu a tagata faigaluega ma fausia se 'au maualuga e tuʻufaʻatasia ma galue malosi ma lelei, i le aso 10 o Fepuari, na faʻatulagaina ai e le kamupani tagata faigaluega e auai i tauvaga badminton.


O le ta'aloga na fa'atulaga ai se ta'aloga a ali'i, ta'aloga a tama'ita'i, ta'aloga a ali'i, ta'aloga a tama'ita'i e fa fa'amoemoega, e tusa ai ma le fa'avae o le "fa'auoga muamua, lona lua tauvaga", o le au ta'aalo i le malae o le afu, fa'amalolo tu'inanau, malepelepe i latou lava, ta'i, tautau le polo, piki le polo ma se faasologa o gaioiga i le taimi e tasi, lima taʻavale, tomai faʻapitoa, o le polo e faʻaalia ai tomai o le polo i le atoatoa.


O le tauvaga e faʻamoemoe e taʻitaʻia tagata faigaluega e faʻavae le manatu o le malosi faaletino, alofa i le olaga, lotogatasi ma le galue malosi. I le galuega i le lumanaʻi, o le a faʻatinoina foʻi e le kamupani le fiafia ma le felanulanuaʻi o aganuu ma taʻaloga, faʻaaoga gaioiga faʻale-aganuʻu ma taʻaloga e faʻaleleia ai le malosi o le centripetal, felagolagomaʻi ma le taua o tagata faigaluega, ma faataatia se faavae mautu mo le maualuga o le kamupani. -tulaga lelei.




Talu ai:

Oloa Tala Lelei

Le isi:

Leai se tala